facebook икона twitter икона linkedin икона google plus икона

ЗА НАС

Omaya е най-доброто място за безплатните спортни прогнози и съвети за залагане. Нашите експерти са тук всеки ден, за да ви дадат най-добрите си прогнози за всички основни спортове. За да имате дългосрочен успех в създаването на голяма сметка при избрания от вас букмейкър, вашите залагания трябва да бъдат добре проучени и съобразени с текущата статистика.

за нас Нашите експерти ще ви дават най-добрите безплатни прогнози, което ще ви спести много време в проучване на статистиката и последните новини в света на големия спорт. Намирането на точния залог е подобно на разработването на стратегия, като всеки един спорт изисква различен подход. Това от своя страна отнема време, с което начинаещите в спортните залагания просто нямат. Ето защо нашата платформа предлага всекидневни безплатни спортни прогнози, отсяти от нашия екип от експерти.
А кои са нашите експерти?

нашите експерти
Йордан Маринов е нашия главен редактор. Той има зад гърба си дългогодишен опит в залаганията и е готов да го сподели с Вас. За да разберете колко е добър Йордан нека ви разкажем малко за него. Йордан е завършил математическата гимназия в Пловдив, за което говори и любовта му към числата. След това обаче, решава да следва журналистика. В един момент решава да комбинира двете си специалност с любовта си към спорта и залаганията. Наскоро се подвизаваше в социалните мрежи, но те не му даваха нужната свобода на работа. Именно поради тази причина днес можете да станете част от неговия необятен свят на спортния хазарт. И още нещо – знаете ли кой е любимия му отбор? Точно така, този който печели!

Ирена Спасова е отговорна не само за добрия дизайн на нашия сайт, но също така носи красота и в нашия офис. За нея няма тема табу в света за изобразителното изкуство. И като всеки творчески настроен човек, и тя много пъти не търпи критика към своята работа. Добре че е наистина добра в това, която прави, за да не я ядосваме.

И като заговорихме за критики, Стефан Спасов е човека, който най-много работи с Ирена и откликва на нейните хрумки. Още от малък, Стефан започва да се интересува от компютри и в последствие прави така, че именно това да бъде основното му занимание. Той е отговорен за техническия аспект на нашето представяне в онлайн пространството.

Георги Петров е лидера на нашия експертен състав. Той ръководи малък, но за сметка на това изключително подготвен екип от страстни любители на хазарта. Именно от тях ще можете ежедневно да получавате безплатни спортни прогнози. Колективно, нашите експерти са спечелили толкова много, че всички тук в офиса благородно им завиждаме. Днес те са на ваша страна, помагайки ви да се ориентирате по най-добрия начин в множеството възможности за достигане до печалби в онлайн залозите.

Ясен Грозданов е удостоен със задачата да промотира нашата платформа за безплатни спортни прогнози и всичко нови в света на онлайн хазарта. Ясен е специалист в маркетинга и знае всички трикове, с които да предложи надеждните услуги на нашите експерти на по-голям кръг от хора. Също така, той води кореспонденция с най-големите онлайн букмейкъри, за да ви предложи интересни промоционални оферти, на тези от Вас, които са решили да се доверят на информация, поместена на нашата платформа.