facebook икона twitter икона linkedin икона google plus икона

Какво предлага "Each Way" залога на любителите на хазарта?

Научете как правилно да използвате "Each Way" залога и
дали можете да го използвате при акумулативни залози


Стратегия за залагане

Какво представлява „Each Way“ залога?

Така наречения „Each Way залог, съставен от две части- залог за победител в състезанието и залог за финиширане на определено място. Например, ако правите подобен тип залог при конни надбягвания, два залога с едни и същи суми се правят на един и същ кон. Единият залог е за коня да спечели, а вторият е за финиширане на определено място.

При така поставен залог, вашия фиш ще се окаже печеливш ако едно от двете обстоятелства са изпълнени:
● Залог за победа – ако избрания от вас кон спечели състезанието;
● Позиция при финиширане – ако избрания от вас кон завърши в челните места (понякога долната граница е до петата позиция). Така че, ако искате да заложите 5 лева на „Each Way“, то общият ви залог ще бъде 10 лева. 5 лева ще стоят зад победа на самият кон, а останалите 5 лева ще подкрепят позицията на коня в челните места. Кои места важат, за да може залога ви да се превърне в печеливш? Броят на местата, които квалифицират залога ви като печеливш остава преценка на вашия букмейкър. Огледайте се внимателно преди да направите предположение, защото броя на печелившите места е различен за всяко състезание.

В следващата графика ще ви запознаем с общопризнатите правила за печелившите места при „Each Way“ залога:
●При състезание между един и четири коня – не се предлагат печеливши места;
●Между пет и седем коня – първите две места са печелившите;
●При осем или повече – първите три места са печелившите;
●При шестнадесет и повече – първите четири места квалифицират вашия залог като печеливш.

Възможно ли е да се възползвате от подобен тип залог при права колонка? Напълно е възможно да съставите права колонка, избирайки да залагате на „Each Way“. Интересното в случая е, че при съставянето на подобен фиш, вие ще имате две категории множествени селекции. Едната категория съставлява избраните от вас селекции да спечелия съответните състезания, а втората е да се позиционират на съответните места. Напълно е възможно да ви се струва трудно за усвояване, но ако успеете да разбере основния принцип, то потенциалните ви печалби ще бъдат още по-големи.

each way залог