facebook икона twitter икона linkedin икона google plus икона

Големи печалби, но и висок риск - това са правите колонки

Кои са най-добрите места,
които предлагат съвети за залог тип "права" колонка


Добре познатия начин за големи печалби

Така наречената „права колонка“ е една от най-популярните форми на залагане сред играчите. Това е породено от факта, че само един фиш съдържа множество от различни срещи, които комбинирани заедно дават по-големи възможности за печалба. Подобен тип залог изплаща по-високи печалби, отколкото единичните селекции, заради по-големия риск. Коефициентите се обединяват, за да се създаде по-голяма обща стойност за играча, но ако една от вашите селекции загуби, то целия ви залог се счита за губещ. Оттук идва и големия риск, който трябва задължително да вземете под внимание.

Повечето спортове като футбол, конни надбягвания и тенис предлагат подобен тип залагания,. Но букмейкърите може да ви попречат да комбинирате различни спортове в един фиш. Също така трябва да знаете, че множество селекции от една и съща среща не се квалифицират като права колонка.

Пример за права колонка
За да можете напълно да разберете как работи подобен тип залог, ще използваме коефициентите от четири футболни мача, за да съставим четирикратна права колонка.

●Славия София – Ботев Враца – Славия да победи – 1.75 – Печели
●Арда Кърджали – Етър Велико Търново – Арда да победи – 1.90 – Печели
●Черно Море – Ботев Пловдив – Черно Море да победи – 1.53 – Печели
●Локомотив Пловдив – Левски- Локомотив Пловдив да победи - 1.72 – Печели

прави колонки
Печалбата се изчислява, след умножаване на коефициенти от четирите срещи. Ако сте заложили 1 лев на четирите срещи по-горе в права колонка, то общата ви печалба ще се равнява на 8.75 лева.

Free Super Tips
Комбинирайки детайлен анализ със статистически данни, прогнозите намиращи се на платформата винаги са били от голяма помощ за любителите на залаганията. Екипът на Free Super Tips не само е добър в познанията си за най-големите спортни мероприятия, но също така и в залаганията. Всеки можете да намерите най-добрите спортни прогнози и съвети за прави колонки (Acca).

Feedinco
Печелившите прогнози неминуемо са свързани с високи коефициенти. Feedinco е едно от най-добрите места за прогнози с високи коефициенти и съвети за прави колонки. Прогнозите на платформата могат да се играят както като единични залози, така и комбинирани в права колонка. Всяка прогнозна на сайта е прикрепена с кореспондиращ процент на шанс за успех.

Екипът, стоящ зад платформата покрива множество лиги и мачове през цялата година, което със сигурност ще задоволи и претенциозните любители на залагания. Feedinco следи неуморно развитието на спортните срещи, за да формулира най-добрите прогнози. Независимо дали търсите комбинирани в права колонка срещи с високи коефициенти или анализи на бъдещи срещи, Feedinco е чудесно място да захраните хазартните си нужди.

места за прогнози
Footy Accumulators
Footy Accumulators предоставя на своите потребители новини, прогнози, препоръчителни залози, предложения за букмейкъри. Платформата имат силно представяне в социалните медии както Instagram, Facebook и Twitter. На страницата можете да намерите ежедневни предложения за залози, включително и разгледаните вече „прави“ колонки. По този начин ще можете да намерите най-добрата стойност за деня.