facebook икона twitter икона linkedin икона google plus икона

Спортни залози за ъглови удари

Научете какво представляват пазарите за корнери
и кои са най- добрите букмейкъри за правене на този тип залози


В наши дни, любителите на спортните залози разполагат с различни пазари за футболни залагания, а не просто да се ограничават в избора на победител в мача. Една от тези опции е да залагате на броя корнери, изпълнени в дадена среща. И ако това ви се струва трудно да отгатнете броя на корнерите, нека ви кажем че вече много хора постигат добри печалби, именно на подобен тип пазар.

В настоящата статия ще ви дадем повече информация за този тип залог и кои са най-добрите букмейкър за залагания на ъглови удари.

Общ брой ъглови удари
Подобен тип пазар дава на играчите опцията да предположат общия брой ъглови удари, които двата отбора ще изпълнят в срещата. Обикновено ще видите пет или шест различни опции за залагане. Например:
●Под 6
●6 до 8
●9 до 11
●12 до 14
●Над 15

При подобен тип залог трябва сериозно да разчитате на соя късмет, за да уцелите правилния изход. Но ако успеете да направите това, то коефициентите кореспондиращи със залога ще бъдат доста щедри. Ако успеете да намерите среща, в която двата отбора са доста последователни по отношение на броя ъглови удари, които печелят и допускат в мачовете си, то би трябвало да можете да направите сравнително точна прогноза.

футболни залагания
Под/ над брой ъглови удари
Ако горния залог ви се струва сложен, то нека ви предложим доста по- опростен залог, който има само два изхода. Например под 10,5 или над 10,5 ъглови удари. Не се обърквайте от факта, че предложения от букмейкъра общ брой ъглови удари завършва с точка пет. Те правят това, за да създадат пазар само с два възможни изхода. Очевидно е, че няма как да имате половин ъглов удар, но можете да имате по-малко от 10,5 (т.е. 10 или по-малко) и можете да имате повече (т.е. 11 или повече). Тъй като има само два възможни изхода на този пазар, коефициентите са са по-ниски от пазара за общ брой ъглови удари. Но от друга страна е много по-лесно да направите печеливш залог тук.

Първо/ Второ полувреме
Подобно на общия брой корнери, в този случай играчите правят предположение на това колко корнери ще има през първото или второто полувреме. Това може да бъде полезна алтернатива. Например, ако попаднете на определени отбори, които са склонни да атакуват в началото на срещата и след това да преминат в защита, след като излязат напред в резултата. В тези случаи е разумно да се предположи, че ще има много корнери през първото полувреме, и по-малко през второто.

Хендикап
Хендикап при пазарите за корнери се предлагат обикновено в полза на по- слабия отбор. Например в мач от Висшата лига между Челси и Фулъм, хендикапа може да бъде Челси -2 и Фулъм +2. Когато се определя крайния изход на залога, букмейкъра ще добави +2 към общия брой изпълнение корнери на Фулъм или ще намали -2 от този на Челси. Това означава, че ако смятате, че Челси ще изпълни поне три корнера повече от Фулъм, бихте заложили на сините -2. Ако не, подкрепете Фулъм +2.

хендикап
Кои са най- добрите сайтове за залози на ъглови удари?

След като разяснихме основните моменти при залагания на корнери, нека да видим кои са най- добрите места, за правене на подобен тип залози.

Bet365
Много от любителите на хазарта постоянно оценяват bet365 като един от най-добрите онлайн сайтове за залагания. Нашите експерти са напълно съгласни с това тяхно мнение и една от причините за това е, че платформата предлага огромно разнообразие от начини да залагане, който не могат да бъдат намерени при конкуренцията.
Според нашия експертен екип платформата се отличава с:

Повече възможности за спортни залагания от всеки друг.
●Високи коефициенти.
●Чудесен бонус при регистрация.
●Ежеседмични промоционални оферти за съществуващи клиенти, които не могат да бъдат намерите в другите сайтове на пазара.

Горещо Ви препоръчваме bet365 за всички видове футболни залагания, особено за корнери.

888sport
Макар да е ясно, че 888sport е един от най- добрите представители в бранша, някои елементи го открояват от конкуренцията. Например, платформата предлага страхотен бонус при регистрация, който ще задоволи и дори и най- опитните любители на хазарта. След като депозирате и похарчите минималната сума, заложена в бонусната програмата, платформата ще ви предостави още на три пъти стойността на залога ви. По този начин, 888sport ви дава възможност да тествате късмета си с малко разходи.

Можете да използвате бонусите си за огромно разнообразие от спортове и пазари, включително и за тези ъглови удари. Букмейкъра предлага хиляди дневни залози, което една от най-големите селекции за залагания, които сме виждали. С опции за създаване на акумулатор, позволяващ до 21 селекции на фиш, можете да създавате залози с огромна потенциална възвращаемост.

Betfair
Пазара на букмейкърите винаги е търпяла промени, но Betfair и стоящата зад него компания Paddy Power съществуват от десетилетия. Дългото присъствие на Betfair на пазар идва от добро обслужване на потребителите на платформата им. Букмейкъра се слави с многобройните възможности за спортни залагания, включително пазар за ъглови удари, както и предаване на живо на спортни срещи. Трябва да бъдете сигурни в честността на Betfair, след като това е една от най- реномираните марки в бранша.

Основните характеристики на сайта са:
●Залагания на живо с възможност за гледане на срещите в реално време;
●Огромна селекция от пазари за залагания
●Едни от най- добрите мобилни приложения в бранша;
●Сигурни методи за депозиране и теглене на печалби;

Unibet
Unibet е много безопасна опция за вашите спортни залози. Това е напълно лицензиран сайт, което трябва да ви накара да се чувствате сигурни както са личната, така и за финансовата информация, която споделяте с платформата. Също така, можете да разчитате на превъзходна услуга за спортни залагания. Букмейкъра предлага огромно количество от добри коефициенти за огромно количество от спортове, включително и за пазарите за ъглови удари.
Unibet не страни от нововъведенията в сферата на онлайн залагания и също като останалите лидери на пазара, предлага опцията за залози на живо. Unibet има всичко останало, което бихте искали да намерите в сайта за онлайн хазарт от 21-ви век. От огромен набор от казино игри и ексклузивен покер софтуер, до модерни мобилни приложения и предаване на живо на срещи.


сайтове за залози